Apteekkikosmetiikka

Apteekkimme tuotevalikoimassa on runsaasti ihonhoitoon tarkoitettuja tuotteita. Perus- ja lääkevoiteiden lisäksi valikoimassamme ovat ihonhoitosarjat ACO, Avéne, Favora, Idun Minerals, La Roche-Posay, Sebamed, Uriage, Vichy ja Widmer. Tervetuloa tutustumaan!

Autamme mielellämme valitsemaan Sinun ihollesi parhaiten sopivan tuotteen. Joitakin voiteita on myös mahdollista ensin kokeilla kotona pienestä näytepakkauksesta.

ACOAco

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. Ylellisen Cliniderm-sarjan tuotteet hoitavat ihoa kokonaisvaltaisesti ja suojaavat sitä ulkoisilta rasituksilta, kuten vuodenaikojen vaihteluilta. Sarjassa on normaalin ja sekaihon, rasvoittuvan ihon sekä kuivan ja herkän ihon tuotteita. ACOlta löytyy omat erityistuotteet myös aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon.

Tuotesarjan omille sivuille »

ATOPIK

Aropik on suomalaista apteekkien kautta myytävää sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joka on kehitetty kaikista herkimmällekin iholle. Atopik-tuotteet ovat hyvin siedettyjä ja niiden teho perustuu tuotteissa käytetyn kotimaisen luomukauran ja luomumustikan hoitaviin ominaisuuksiin. Atopik-tuotesarja on tarkoitettu suomalaiselle iholle ja se sisältää kattavan valikoiman ratkaisuja niin kasvojen kuin vartalonkin ihon hoitoon.

Tuotesarjan omille sivuille »

AvèneAvene

Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan terveyslähdeveteen, jonka ihoa parantava ja rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien. Myöhemmin myös ihotautilääkärit ovat todenneet sen vaikutuksen. Kaikki Avènen tuotteet valmistetaan ISO 9002 -laatustandardin mukaisesti. Tuotteet ovat hypoallergeenisia ja ne on testattu kliinisin kokein ihotautilääkärin valvonnassa.

Tuotesarjan omille sivuille »

FavoraFavora

Suomalainen Favora -ihonhoitosarja sopii herkälle iholle. Favora -tuotteet sisältävät tarkkaan valittuja, puhtaita aineosia. Favora-tuotteet ovat väriaineettomia eikä niissä ole käytetty yleisesti allergisoivia hajusteita. Moni tuote saa ominaistuoksunsa rauhoittavasta eteerisestä laventeliöljystä ja osa tuotteista on täysin hajusteettomia.

Tuotesarjan omille sivuille »

IDUN mineralsidun_minerals

IDUN Minerals on ruotsalainen sarja hoitavia ja suojaavia mineraalimeikkejä, jotka on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille kuivasta rasvaiseen. Sarjaan kuuluu meikkivoide, puuteri, peiteväri, poskipuna, maapuuteri, huulikiilto sekä luomi- ja ripsivärejä. Valittavana on myös sarjaan kuuluvia meikkisiveltimiä sekä niille tarkoitettua puhdistusainetta.

Tuotesarjan omille sivuille »

La Roche-PosayLa_roche_posay

Tuotemerkin ydin on La Roche-Posay -lähdevesi, jota käytetään jokaisessa sarjan tuotteessa. Veden ainutlaatuisuus, tehokkuus ja siedettävyys erottavat tuotemerkin muista. La Roche-Posay tuotemerkin turvallisuudesta ja luotettavuudesta kertoo sekin, että tuotemerkkiä suosittelee 25000 ihotautilääkäriä maailmanlaajuisesti niin naisille, miehille kuin lapsille.

Tuotesarjan omille sivuille »

SebamedSebamed

Ihon toiminnan ja tasapainon lähtökohta on sen luontainen, lievästi hapan suojakerros. Sebamed on ensimmäinen ja alkuperäinen ihonhoitosarja, jonka pH on sama kuin terveen ihon, eli 5,5. Yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty Sebamed sisältää myös kuivumista estäviä öljyjä ja luonnollisia, kosteutta sitovia aineita, jotka kaikki ovat tutkittuja ja ehdottoman puhtaita.

Tuotesarjan omille sivuille »

VichyVichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa, kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, mikä takaa tuotteiden turvallisuuden.

Tuotesarjan omille sivuille »

Widmerlw_logo_70k.jpgvalk.

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen ja tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettävyys. Tuotteet valmistetaan ja kehitellään Louis Widmerin omissa laboratorioissa tiiviissä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.

Tuotesarjan omille sivuille »