Sopimusehdot

Avainasiakkaaksi liittyessäni hyväksyn, että henkilötietoni tallennetaan Avainapteekkini asiakasrekisteriin. Rekisteritietoja käytetään täysin luottamuksellisesti vain omassa Avainapteekissani eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tai suoramarkkinointitarkoituksiin. Avainasiakkuuteni päättyy ja siihen liittyvät rekisteritiedot poistetaan Avainapteekkini asiakasrekisteristä, mikäli en ole asioinut Avainapteekissani edellisen kalenterivuoden aikana tai milloin tahansa halutessani päättää Avainasiakkuuden.

Avainapteekkini tietojärjestelmä seuraa lääkeostojani ja toimittaa tiedot Kelaan sairausvakuutuslain perusteella korvattujen reseptilääkkeiden omavastuukertymästä. Kun vuotuinen lisäkorvaukseen oikeuttava omavastuuraja on ylittynyt, Kela lähettää minulle tästä erillisen ilmoituksen Avainapteekissani esitettäväksi.

Jos henkilötiedoissani tai Kelan korvaustiedoissani tapahtuu muutoksia, sitoudun ilmoittamaan niistä viipymättä Avainapteekkiini. Avainapteekit pidättävät oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Saarijärven apteekin tietosuojaselosteeseen voit tutustua tästä.

Liity tästä Avainasiakkaaksi »