ItS SKIN Banaaniuute ihonpuhdistusvaahto 150 ml

6,68 €
44,53 € / LITER
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 2–10 arkipäivääToimitusaika on 2 - 5 arkipäivää, ellei tuote ole loppu tukkuliikkeestä.)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 150ml
Tuotenumero (Muu) 9250788

Markkinoija

Orien Trade Finland

Päivittäinen puhdistus auttaa välttämään näppylöitä, stressaantunutta ihoa ja ylimääräistä talia. Siksi on tärkeää valita oikeat puhdistustuotteet ja luoda tehokas puhdistusrutiini. Puhdistusvaahdot luovat puhdistavan vaahdon, joka poistaa iholta hellävaraisesti kaiken jätteen ja epäpuhtaudet jättäen sen raikkaaksi ja puhtaaksi. AVAINAINESOSAT – Bambuuute sisältää runsaasti antioksidantteja ja piidioksidia, joka tehostaa ihon luonnollista kollageenin tuotantoa, mikä parantaa ihon kimmoisuutta ja antaa sille nuorekasta hehkua. – Banaaniuute sisältää runsaasti C-, B- ja E-vitamiineja sekä Fe, K, Mg, Zn ja muita mineraaleja ja ravintoaineita. Banaaniuute ravitsee ja tukee ihoasi kokonaan. – Glyseriini kosteuttaa ja suojaa ihoasi ärsytyksiltä. Palauttaa ihon elastisuutta ja hidastaa ikääntymisprosesseja. Ihotyyppi: Sopii kaikille



Annostelu:

1. Levitä tuotetta kostealle iholle.
2. Hiero hellävaraisesti ja huuhtele sitten huolellisesti.
3. Levitä kosteusvoidetta.


Ainesosaluettelo:

Water, Stearic Acid, Glycerin, Potassium Hydroxide, Lauric Acid, Myristic Acid, Glycol Distearate, Propylene Glycol, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Beeswax, Fragrance, Caprylyl Glycol, Butylene Glycol, Musa sapientum (banana) fruit Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium EDTA, Xanthan Gum, Bambusa Arundinacea Stem Extract.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.