ItS Skin Power 10 Formula VE Effector (AD) 30 ml

22,93 €
764,33 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30ml
Tuotenumero (Muu) 9251085

Markkinoija

Orien Trade Finland

ItS SKIN VE Effector Nutri Knight on öljymäinen seerumi, joka ravitsee ihoa kookosmaitouutteen avulla tehden ihosta heleän. VE Effector sisältää 67% kookosmaitouutetta (Cocos nucifera), joka on johdettu kookoksen hedelmälihasta. Kookoksessa on runsaasti E-vitamiinia, joka tunnetaan anti-age ainesosana ihonhoidossa. Seerumissa on käytetty SQUVITA-E™ yhdistelmää, joka on tehty skvalaanista ja E-vitamiinin johdannaisesta, a-tokoferyyliasetaatista. Skvalaani on kasvipohjainen ja kevyt öljy, joka korjaa ihon luonnollista kosteus- ja suojamuuria tukkimatta ihohuokosia, kun taas a-tokoferyyliasetaatti tarjoaa merkittäviä antioksidanttisia etuja iholle. Se ylläpitää ihon nourekkuutta suojaamalla sitä saasteilta ja muilta ympäristön stressitekijöiltä, jotka johtavat ikääntymisen merkkien syntymiseen.



Käyttötarkoitus:

Käyttö: Annostele 2-3 tippaa kämmenelle ja taputtele puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle kasvoveden jälkeen. Lisää seuraavaksi kosteusvoide.


Ainesosaluettelo:

Aqua, Methyl Gluceth-20, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Glyceryl Stearate, Glyceryl Oleate Citrate, Glycereth-26, 1,2-Hexanediol, Dipropylene Glycol, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Potassium Cetyl Phosphate, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Butylene Glycol, Hydrogenated Palm Glycerides, Hydroxyacetophenone, Tocopheryl Acetate, C12-13 Pareth-9, Caprylyl Glycol, Glycolipids, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Allantoin, Panthenol, Tromethamine, Adenosine, Disodium Edta, Squalane, Dipotassium Glycyrrhizate



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.