ACO SUN Kids Active sun spray spf 50+ 175 ml

23,89 €
136,51 € / LITER
Tuotetta on varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 175ml
Tuotenumero (Muu) 2378115

Markkinoija

Perrigo Suomi Oy

Erityisesti lapsen herkälle iholle kehitetty erittäin tehokas ja hellävarainen aurinkosuojavoide.



Annostelu:

Levitä aurinkovoidetta runsaasti ennen aurinkoon menoa. Lisää säännöllisesti ja aina hikoilun, uimisen tai kuivaamisen jälkeen. Anna imeytyä ennen pukeutumista. Pieniä lapsia ei tule altistaa suoralle auringonvalolle.


Käyttötarkoitus:

Erityisesti lapsen herkälle iholle kehitetty erittäin tehokas ja hellävarainen aurinkosuojavoide. Kätevää ACO Sun Kids Active Sun Spray SK50+ aurinkovoidetta voi suihkuttaa kaikista suunnista eikä se tahmaa. Tuotetta voi levittää myös märälle iholle. Aurinkovoide sisältää ACO:n Triple Moist Complex-kosteudensitojayhdisteen, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja pitkävaikutteisesti. Lisäksi voiteen canola-öljy pehmentää ja rauhoittaa ihoa ja E-vitamiini toimii antioksidanttina. Suojakerroin 50+ (erittäin korkea suoja). Veden- ja hiekankestävä. Hajusteeton, alkoholiton ja väriaineeton.


Ainesosaluettelo:

Aqua, C12-15 alkyl benzoate, methylene bis-benzotriazolyl tetramethylbutylphenol (nano), ethylhexyl salicylate, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, ethylhexyl triazone, glycerin, propanediol, diglycerin, canola oil, myristyl myristate, potassium cety, phosphate, VP/eicosene copolymer, 1,2-hexanediol, decyl glucoside, tocopheryl acetate, polyglycerin-3, xanthan gum, carbomer, citric acid, propylene glycol, sodium hydroxide, potassium sorbate.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.