BEVITAMED ENNALTAEHKÄISEVÄ TÄISHAMPOO 200 ml

15,66 €
78,30 € / LITER
Tuotetta on varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 200ml
Tuotenumero (Muu) 9288089

Markkinoija

Orion Oyj

Bevitamed täitartuntoja ehkäisevä shampoo on kehitetty erityisesti suojaamaan täitartuntoja vastaan ns. täikauden aikana. Shampoo tekee hiuksista epäsuotuisan ympäristön uusien täiden kannalta jolloin täitartunta vältetään. Samalla se puhdistaa hiukset hellävaraisesti niin kuin ”tavallinen” shampoo. Suoja alkaa heti pesun jälkeen ja vaikutus kestää 3 päivää.



Annostelu:

Levitä shampoo kosteisiin hiuksiin, aivan kuten tavallisella shampoolla pestessäsi. Hiero hiuksiin ja päänahkaan. Jätä vaikuttamaan kahdeksi minuutiksi ja huuhtele sitten runsaalla, haalealla vedellä. Suojan varmistamiseksi shampoota suositellaan käytettävän kolmen päivän välein.


Käyttötarkoitus:

Täitartuntojen ennaltaehkäiseminen.


Huomioitavaa:

Varoitukset: vain ulkoiseen käyttöön. Älä käytä tätä shampoota, jos olet yliherkkä tai allerginen jollekin sen sisältämistä ainesosista. Vältä shampoon joutumista silmiin tai limakalvoille. Jos valmistetta vahingossa joutuisi silmiin tai limakalvoille, huuhtele huolellisesti vedellä. Ei lasten ulottuville eikä näkyville.


Ainesosaluettelo:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, PEG-4, Rapeseedamide, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Parfum, PEG-200, Hydrogenated Glyceryl Palmate, Cocamidopropyl Betaine, Panthenol, PEG-3 Distearate, Polyacrylate-14, Lauryl Glucoside, Sodium Cocoamphoacetate, Allantoin, Sesamum Indicum Seed Oil, Cocamidopropylamine Oxide, Sodium Chloride, Polyquaternium-10, Tetrasodium EDTA, Menthol, Citric Acid, Glycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, BHT, Sodium Glycolate, Octadecyl Di-t-Butyl-4- Hydroxyhydrocinnamate, Tocopherol, Glycine Soja Oil.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.