Minisun Luusto Kalsium 500 mg + D-vit. 10 mikrog 100 purutabl

14,63 €
81,28 € / KILOGRAM
Tuotetta on varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 100tabletti
Tuotenumero (Muu) 2076750

Markkinoija

Oy Verman Ab

Minisun Luusto Kalsium + D3 sisältää kalsiumia ja D3-vitamiinia luuston hyvinvointiin. Kalsium on tärkeä luuston vahvistaja, jonka imeytymiseen tarvitaan D-vitamiinia. Lisäksi D-vitamiini vahvistaa vastustuskykyä ja on tärkeä vitamiini lihasten ja hampaiden hyvinvointiin. Minisun Kalsium + D3 -tuotteet maistuvat hyviltä, niissä on sopiva määrä kalsiumia ja hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. Tuote on lempeän marjaisen makuinen, sisältää runsaasti kalsiumia (500 milligrammaa) ja 10 mikrogrammaa D3-vitamiinia. Hyvänmakuiset tabletit voit imeskellä, pureskella tai niellä. Valmiste on maidoton, laktoositon, gluteeniton, soijaton, hiivaton ja liivatteeton.



Annostelu:

1 purutabletti päivässä. Tabletin voi pureskella tai imeskellä.


Käyttötarkoitus:

Kalsium-D3-vitamiinivalmiste luuston hyvinvointiin.


Raskaus ja imetys:

Sopii raskaana oleville ja imettäville.


Huomioitavaa:

Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Säilytetään huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta suojattuna.


Ainesosaluettelo:

Kalsiumkarbonaatti, makeutusaineet (sorbitoli, sukraloosi), maltodekstriini (maissista), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), luontaiset aromit (marja, mustaherukka), D3-vitamiini (kolekalsiferoli). Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.
Gluteeniton, laktoositon, maidoton, soijaton ja liivatteeton.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.