Aveeno Dermexa Daily Emollient Body Wash pesuneste 300 ML

13,31 €
44,37 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 300ml
Tuotenumero (Muu) 2172914

Markkinoija

McNeil / JNTL Consumer Health (Finland) Oy

Hajustamaton pesuneste, joka puhdistaa hellävaraisesti kuivattamatta ihoa. Ei sisällä saippuaa. Erittäin kuivalle, kutisevalle ja ihottumaan taipuvaiselle iholle.



Käyttötarkoitus:

Aveeno® Dermexa Daily Emollient Body Wash 300 ml, hajustamaton pesuneste vartalolle rauhoittaa ja suojaa erittäin kuivaa ja kutisevaa ihoa. Ei sisällä saippuaa. Sopii herkälle ja myös ihottumaan taipuvaiselle iholle. Kliinisesti todistetusti puhdistaa ihon hellävaraisesti kuivattamatta sitä, jättäen ihon kosteutetun ja rauhoittuneen tuntuiseksi. Kun prebioottista kaurayhdistettä (kaurajauhe + kaurauute) (in vitro) sekä keramideja sisältäviä Aveeno® Dermexa Daily Emollient Cream -voidetta ja Body Wash -pesunestettä käytetään osana ihonhoitorutiinia, auttavat ne parantamaan ihon luonnollisen mikrobiomin tasapainoa, tehden ihosta terveen näköisen ja kestävämmän ensimmäisestä päivästä lähtien. Sopii myös yli 3-vuotiaille lapsille.
Päivittäiseen käyttöön. Ravista hyvin ennen käyttöä. Vaahdota pesunestettä käsissä, levitä vartalolle ja huuhtele.


Ainesosaluettelo:

Aqua, Sodium Trideceth Sulfate, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Lauroamphoacetate, Avena Sativa Kernel (Oat) Flour, Laureth-2, Sodium Chloride, Citric Acid, Avena Sativa Kernel (Oat) Extract, Ceramide 3, Panthenol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate. [PR-016657]



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.