CANESBALANCE GEL 7x5 ML

15,74 €
449,71 € / LITER
Tuotetta on varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 7 × 5ml
Tuotenumero (Muu) 2479582

Markkinoija

Bayer Oy, Consumer Care

Canesbalance® -emätingeelin kolmitehoinen vaikutus palauttaa emättimen pH-tasapainon ja lievittää näin tehokkaasti epämiellyttävää hajua ja epänormaalia valkovuotoa.



Annostelu:

Canesbalance® emätingeeli on 7 päivän hoito. Valmiste on pakattu helppokäyttöisiin esitäytettyihin kertakäyttöputkiloihin.


Käyttötarkoitus:

Canesbalance® emätingeelin kolmitehoinen vaikutus palauttaa emättimen pH-tasapainon ja lievittää näin tehokkaasti epämiellyttävää hajua ja epänormaalia valkovuotoa. Se estää epäsuotuisien bakteerien kasvua ja auttaa palauttamaan emättimen bakteerikannan normaaliksi.


Raskaus ja imetys:

Keskustele lääkärin kanssa, jos olet raskaana ja epäilet, että sinulla on emätintulehdus. Vältä Canesbalance®-emätingeelin käyttöä, jos yrität tulla raskaaksi, sillä geelin matala pH-arvo voi vaikuttaa epäsuotuisasti siittiösoluihin.


Huomioitavaa:

Ota yhteyttä lääkäriin, jos oireet pahenevat, sinulla on kipuja, ärsytysoireet eivät lakkaa, valkovuodossa on verta tai valkovuotoa ilmenee vaihdevuosien aikana. Jos oireesi eivät lievity, vaikka olet käyttänyt Canesbalance®-emätingeeliä ohjeiden mukaan, ota heti yhteyttä lääkäriin, jolta saat lisäneuvoja. Keskustele lääkärin kanssa, jotta bakteerivaginoosin diagnoosi voidaan varmistaa.


Ainesosaluettelo:

Maitohappo, glykogeeni, polyetyleeniglykoli, metyylihydroksipropyyliselluloosa, natriumlaktaatti, vesi, pH 3.8. Ei sisällä säilöntäaineita eikä hormoneja.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.