Somnofit-S uniapneakisko 1 kpl

166,38 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 1kpl
Tuotenumero (Muu) 9286912

Markkinoija

LabTex Oy

Somnofit- S on uudistettu lämpömuotoiltava oraalinen laite lievään ja keskivaikeaan obstruktiiviseen uniapneaan



Käyttötarkoitus:

Laite koostuu muotista, joka muotoillaan itse kotona keitinvedessä kuumentamalla sekä säätöhihnoista. Somnofit-S uniapneakiskon vaikutus perustuu leuan asentoa siirtävään mekanismiin, jonka seurauksena ylähengitystiet pysyvät avoimena. Tällainen kliinisesti todistettu hoitomuoto vähentää tai pysäyttää kuorsauksen ja unenaikaiset hengityskatkokset (uniapnea).


Huomioitavaa:

Kontraindikaatiot ja muuta huomioitavaa
Vasta-aiheet: irrotettava tai osittainen hammasproteesi, leukanivelkivut, irralliset hampaat tai pitkälle edennyt periodontaalinen sairaus, jos ylä- tai alahammasrivistössä on vähemmän kuin kymmenen hammasta, alle 18 vuoden ikä. Käänny lääkärin tai hammaslääkärin puoleen mikäli olet epävarma oraalisten laitteiden soveltuvuudesta itsellesi. Kiskojen käyttömukavuus paranee säännöllisellä käytöllä. Kiskoon tottuminen kestää yleensä muutamasta yöstä viikkoon. Huomioithan kuorsaukseen ja uniapneaan vaikuttavat elintavat osana onnistunutta hoitoa.
Oraalinen laite kestää säännöllisessä käytössä 8 – 15 kk. Yöllinen hampaiden narskutus, suun happamuus ja laitteen hygienia vaikuttavat käyttöikään.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.