Ainoa Raskausmonivitamiini 100 kaps

21,74 €
Tuotetta on varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 100kapseli
Tuotenumero (Muu) 9505479

Markkinoija

Fennogate Finland Oy

Monipuolinen ja vahva Monivitamiini- ja hivenainevalmiste raskautta suunnitteleville ja raskaana oleville. Hyvinvointia ilman turhia lisäaineita. Kotimaisen Ainoa-sarjan vitamiinit sekä lisäravinteet sopivat niin allergisille ja vegaaneille kuin erikoisruokavalioita noudattaville sekä lisäaineita karttaville. Pakkauksiin valitsimme öljyttömän kasvipohjaisen muovin, jonka hiilijalanjälki on negatiivinen eli pakkaukset sitovat ilmakehästä hiilidioksidia.



Annostelu:

1 kapseli päivässä nesteen kera.


Käyttötarkoitus:

Raskaudenaikainen hyvinvointi.


Raskaus ja imetys:

Ei tunneta haittavaikutuksia raskauteen tai imetykseen.


Huomioitavaa:

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista
ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytetään huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa.
Nieltynä nesteen kanssa.


Ainesosaluettelo:

magnesiumoksidi, vegekapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, L-askorbiinihappo, ferrosulfaatti, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), sinkkisitraatti, DL-alfa- tokoferyyliasetaattivalmiste, nikotiiniamidi, natriumselenaattivalmiste, tiamiinihydrokloridi, pyridoksiinihydrokloridi, kalsium-D-pantotenaatti, riboflaviini, kolekalsiferolivalmiste (D3, veg.), kuparibisglysinaatti, 5MTHF-glukosamiini, kaliumjodidi, pteroyylimonoglutamiinihappo, D-biotiini, metyylikobalamiini.
Ei sisällä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntä-, väri-, aromi- tai makeutusaineita. Laktoositon (0g/100g), gluteeniton, soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.