Lansinoh Pre-Birth öljy 50 ml

21,49 €
429,80 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 50ml
Tuotenumero (Muu) 2212991

Markkinoija

OneMed Oy

Valmistaudu synnytykseen – Perineal Massage Oil on luonnonmukainen öljy raskausarpien ehkäisyyn ja välilihan hierontaan synnytykseen valmistautumisessa. Ainutlaatuinen koostumus orgaanisia ainesosia pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Hieronta parantaa ihon elastisuutta ja ehkäisee repeytymiä synnytyksessä. Hieronta voidaan aloittaa noin 34 raskausviikolla. Synnytystä edeltävä hieronta vähentää traumaa ja kipua perineaalialueella. 1/4 osalle äideistä tällä on vaikutusta imetyksen onnistumisessa. 100% luonnonmukainen Sertifioitu luomutuote, Ecocert ja Cosmos Organic Gynekologisesti testattu Sopii herkälle iholle Pese kädet huolellisesti ja varmista, että kynnet eivät ole terävät. Käytä 2-3 tippaa öljyä ja lisää tarvittaessa. Käytä 3-4 krt viikossa alkaen 34 raskausviikolta. Pakkauksessa selkeät ohjeet hierontaan. Vain ulkoiseen käyttöön.



Annostelu:

Pese kädet huolellisesti ja varmista, että kynnet eivät ole terävät. Käytä 2-3 tippaa öljyä ja lisää tarvittaessa. Käytä 3-4 krt viikossa alkaen 34 raskausviikolta.


Käyttötarkoitus:

Odottaville äideille raskausarpien ehkäisyyn ja välilihan hierontaan synnytykseen valmistautumisessa


Ainesosaluettelo:

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Tocopherol, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil*, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*. *Organically grown ingredients of total: 99.6% Organic Ingredients, 100% Natural Ingredients



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.