bertils NivelActive 60 tabl

20,98 €
Tuotetta on varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 60tabletti
Tuotenumero (Muu) 9256684

Markkinoija

Midsona Finland Oy

bertil´s NivelActive on nopeavaikutteinen Ovomet®-munamembraaniuute, Boswellia serrata-, pirunkynsi- ja mangaanitabletti nivelten ja sidekudosten hyvinvointiin.



Annostelu:

2 tablettia päivässä.


Käyttötarkoitus:

bertil´s NivelActiven patentoitu ja kliinisesti tutkittu Ovomet®-munamembraaniuute sisältää luonnostaan runsaan ja tasapainoisen seoksen nivelille tärkeitä ravintoaineita kuten kondroitiinisulfaattia, hyaluronihappoa ja kollageenia.
bertil´s NivelActiven hyvin imeytyvä mangaani edistää sidekudosten, kuten nivelten, normaalia muodostumista ja luuston pysymistä normaalina. Käyttötarkoituksen parhaiten sopivat kasvit, Boswellia serrata ja pirunkynsi (harpagojuuri), tukevat valmisteen monipuolisia vaikutuksia.


Huomioitavaa:

Sisältää kananmunaa. Ei suositella muna-allergikoille.
Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei pienten lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.


Ainesosaluettelo:

Täyteaine selluloosajauhe, kananmunankuoren kalvouute, Boswellia serrata -uute, pirunkynsiuute (Harpagophytum procumbens), happamuudensäätöaine trikalsiumfosfaatti, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, mangaanibisglysinaatti. Aktiiviaineiden alkuperä EU tai ei-EU.
Ei sisällä gluteenia, sokeria, hiivaa, laktoosia, kalaa eikä äyriäisiä.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.