BalanticPro Baby Tipat 8 ml

14,82 €
1852,50 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 8ml
Tuotenumero (Muu) 2188654

Markkinoija

Suomen Bioteekki Oy

Bioteekin BalanticPro on Suomessa suunniteltu maitohappobakteerisarja. Sarjasta löytyvät laadukkaat tuotteet koko perheen käyttöön. BalanticPro Baby on vastasyntyneen ja vauvaikäisen maitohappobakteeritippa. BalanticPro Babyn sisältämä Bifidobacterium BB-12® on vauvalle luontainen ja kliinisesti tutkittu maitohappobakteeri. Tipat sisältävät 1 miljardi elävää Bifidobacterium BB-12® -bakteeria / 6 tippaa, ja sopivat päivittäiseen käyttöön tai kuurina vastasyntyneille ja vanhemmille. Annostus kuusi tippaa päivässä, riittoisa 8 ml pakkaus sisältää vähintään 21 päiväannosta. BalanticPro Baby -tipat säilyvät huoneenlämmössä, avattuna 4 viikkoa. Ravistettava ennen käyttöä. Tuote on gluteeniton, liivatteeton ja soijaton. Tuote saattaa sisältää jäämiä maidosta.



Annostelu:

6 tippaa päivässä annosteltuna lusikkaan tai ruoka-annokseen (enintään +50°C). Ravistettava ennen käyttöä.


Käyttötarkoitus:

Maitohappobakteereja sisältävä ravintolisä vauvoille.


Huomioitavaa:

Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Säilytetään huoneenlämmössä, säilyy avattuna 4 viikkoa.


Ainesosaluettelo:

Auringonkukkaöljy, maitohappobakteerit (Bifidobacterium BB-12®), hapettumisenestoaineet (dl-alfatokoferoli, sitruunahappo). Gluteeniton, liivatteeton ja soijaton. Saattaa sisältää jäämiä maidosta



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.