Vetericyn+ puhd.aine kotihoitoon 89 ml

30,45 €
342,13 € / LITER
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 2–10 arkipäivääToimitusaika on 2 - 5 arkipäivää, ellei tuote ole loppu tukkuliikkeestä.)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 89ml
Tuotenumero (Muu) 337821

Markkinoija

Pia Pharma Oy

Vesipohjainen, kirvelemätön ja lähes hajuton antiseptinen suihke haavojen ja ihovaurioiden puhdistukseen sekä kutiseviin ihon ärsytystiloihin.



Annostelu:

Leikkaa tai ajele karvat ja puhdista ensin karkea lika ja eritteet hoidettavalta alueelta. Käsittele vaurioalue haavasuihkeella niin, että hoidettava alue kostuu kokonaan. Käsittely uusitaan 3-4 kertaa päivässä tai eläinlääkärin ohjeen mukaan. Käsittelyä jatketaan, kunnes alue on täysin parantunut. Jos vaurion suoaajmine siteella on tarpeen, kostuta eritteistä puhdistettu vaurioalue ja sitä vasten tuleva puhdas sidetaitos haavasuihkeella jokaisen siteenvaihdon yhteydessä. Vaihda side vähintään kerran vuorokaudessa.


Käyttötarkoitus:

Vetericyn® Antimicrobial Wound & Skin Care on ihon, ihovaurioiden ja haavojen puhdistamiseen tarkoitettu vesipohjainen antiseptinen suihke.
Koostumukseltaan hajuton ja kirvelemätön Vetericyn® on käyttäjä- ja potilasystävällinen vaihtoehto kun tarvitaan tehokasta antiseptista tuotetta käyttöturvallisuudesta ja kudosystävällisyydestä tinkimättä. Vetericyn -tuotteita voidaan käyttää kaikille eläinlajeille, myös eksoottisille eläimille ja pennuille. Tuote on turvallinen käyttää silmien ja limakalvojen läheisyydessä ja vaaratonta nuoltuna/nieltynä. Vetericyn haavasuihke soveltuu myös suun alueen haavojen/haavaumien antiseptiseen käsittelyyn. Varoaika kilpailuihin tai elintarvikkeille on 0 vrk.


Huomioitavaa:

Jos pumpun imuputki pumppaa tyhjää, ravista pullo voimakkaasti pumppumekanismi alas painettuna. Pyri pitämään pullo pystyasennossa kun käytät tuotetta.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.