SVR XERIAL FISSURES&CREVASSES jaloille 50 ml

15,76 €
315,20 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 50ml
Tuotenumero (Muu) 9520362

Markkinoija

Finnish Cosmetics Import Oy

Erittäin kuiville, halkeileville ja vaurioituneille jaloille. Sopii henkilöille, jotka joutuvat seisomaan pitkiä aikoja ja urheilijoille, kuten juoksijoille. Xerial Fissures&Crevasses tasoittaa, korjaa ja rauhoittaa vaurioituneita ja halkeilevia jalkoja sekä suojaa ulkoisilta ärsykkeiltä. Jo yhden käyttökerran jälkeen iho on kosteutettu, ravittu ja mukavampi. 24 tunnin jälkeen jalat ovat sileämmät ja miellyttävämmät. Yksi tärkeimmistä vaikuttavista aineisosista on Centella Asiatica, joka edistää epidermiksen korjaantumista. Siten 3 päivän jälkeen iho korjaantuu ja kitkalle alttiit alueet ovat suojassa. Raikas koostumus sisältää pantenolia ja se lievittää välittömästi ja kestävästi epämukavuuden tunnetta. Se eristää jalan ulkoisilta ärsykkeiltä, mikä estää uusien halkeamien syntymisen. Kookosöljy ravitsee ja pehmentää, mutta silti koostumus on tahmaamaton, joten voit pukeutua välittömästi levityksen jälkeen. Teho todistettu kliinisin kokein: -29% kuivuutta kolmen päivän jälkeen(1) -50%



Annostelu:

Levitä 1-2 kertaa päivässä jaloille tai ongelma-alueelle, kunnes haluttu vaikutus saavutetaan, sitten 2-3 kertaa viikossa ennaltaehkäisyyn.
10-vuotiaasta alkaen, sopii raskaana oleville ja imettäville naisille. Tahmaamaton koostumus. Voit pukeutua heti levityksen jälkeen. Älä levitä tulehtuneille alueille tai avohaavoihin.
EKO-SUUNNITELTU
Tuubi ja korkki on kevennettyä muovia. Tuubi sisältää vähintään 30% kierrätysmuovia. Pahvipakkauksen kartonki on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä. Tuubi ja pahvipakkaus ovat molemmat kierrätettäviä.


Käyttötarkoitus:

Jalat ja kantapäät kohtaavat toistuvaa painetta ja kitkaa päivittäin. Iho kuivuu, paksuuntuu ja menettää kimmoisuuttaan. Tuloksena iho halkeilee ja välillä voi ilmetä erittäin syviä ja kipeitä halkeamia.
XERIAL FISSURES&CREVASSES sisältää korkean pitoisuuden aktiivisia ainesosia tarjoten ennätystehot vain 3 päivässä.
SVR-patentti sisältää 15% puhdasta ureaa(8):
Koostuu ihossa luonnostaan esiintyvistä ureasta ja aminohapoista, tarjoten kaksi tehokasta vaikutusta, jotka parantavat nopeasti ihon epätasaisuutta ja karheutta; se kosteuttaa ja kuorii.
- Tasoittaa paksuuntuneita alueita halkeamien ympärillä erityisesti kantapäissä, kuorii kuolleita ihosoluja
- Kosteuttaa tehokkaasti ja pehmentää
Centella Asiatica: tieteellisesti tunnustettu sen korjaavista, suojaavista ja lieventävistä ominaisuuksista halkeavissa kantapäissä(9). Tukee epidermiksen korjausta.
Pantenoli: Tunnettu ainesosa, joka lievittää ja kosteuttaa
Prebiootit: Tasapainottaa ihoflooraa
Akvaporiinit: Esiintyy luonnostaan kehossa, ne lisäävät kosteutta boostaamalla koostumuksessa olevan glyseriinin kosteutuskykyä.
Testattu ihotautilääkäreiden valvonnassa erittäin kuivilla ja vaurioituneilla jaloilla.
8 - Patentti N°FR-09 56 266.
9 - Muhammed Majeed et.al. Efficacy of centella asiatica extract in the management of cracked feet: in vitro and clinical evidence. World Journal of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences 2016, Volume 5, Issue 12, 983-994
Ympäristöominaisuudet huomioitu: Kierrätettävä pakkaus.


Ainesosaluettelo:

INCI : LAB21.25/B.08 - AINESOSAT : AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, UREA, COCOS NUCIFERA COCONUT- OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS JOJOBA- SEED OIL, C12-16 ALCOHOLS, PANTHENOL, GLYCERYL STEARATE CITRATE, GLYCOL PALMITATE, HELIANTHUS ANNUUS SUNFLOWER- SEED WAX, SILICA, PENTYLENE GLYCOL, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, 1,2-HEXANEDIOL, SODIUM POLYACRYLATE, GLYCERYL GLUCOSIDE, SODIUM CITRATE, HYDROGENATED LECITHIN, PALMITIC ACID, TRIACETIN, ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE, CETYL PALMITATE, SERINE, CITRIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, SODIUM LACTATE, CELLULOSE GUM, ASIATICOSIDE, MADECASSIC ACID, HISTIDINE, ASIATIC ACID, PROPYLENE GLYCOL, BACILLUS FERMENT, POTASSIUM SORBATE
Ainesosaluettelo saattaa muuttua; Suosittelemme tarkistamaan ostetun tuotteen luettelon.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.