Makeutusaineet, elintarvikevärit ja muut lisäaineet
Sitruunahappo säilöntään ja kalkinpoistoon. Käyttöohjeet painettu pakkauksen kääntöpuolelle. Säilöntä: marja- ja hedelmävalmisteet max 2 g/kg, mehut max 12 g/kg. Liuota ...
Katso tuotteen tiedotMakeutusaineita sisältävä liuos ruoanlaittoon ja leivontaan.
Katso tuotteen tiedotMakeutusaineita sisältävä liuos ruoanlaittoon ja leivontaan.
Katso tuotteen tiedotKätevä säilöntätabletti marja-, hedelmä- ja vihannessäilykkeiden valmistukseen.
Katso tuotteen tiedotKätevä säilöntätabletti marja-, hedelmä- ja vihannessäilykkeiden valmistukseen.
Katso tuotteen tiedotTehokas kalkinpoistaja ekologiseen kodinpuhdistukseen.
Katso tuotteen tiedotTehokas kalkinpoistaja ekologiseen kodinpuhdistukseen.
Katso tuotteen tiedotTehokas kalkinpoistaja ekologiseen kodinpuhdistukseen.
Katso tuotteen tiedotApteekkarin Sitruunahappo on elintarvikelisäainetta E 330. Sitruunahappoa käytetään happamuudensäätöaineena erillisen ohjeen mukaan marja- ja hedelmävalmisteissa sekä mehuvalmisteissa. Voidaan käyttää myös ...
Katso tuotteen tiedot