Biotiini 5 mg 60 vegekaps

21,85 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 60kapseli
Tuotenumero (Muu) 342953

Markkinoija

New Organics Oy

Hiuksille, iholle ja limakalvoille! Puhdas+ Biotiini sisältää erityisen vahvan annoksen hyvin imeytyvää biotiinia. Biotiini edistää ihon ja hiusten pysymistä normaaleina sekä edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Tuotteen valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä turhia ainesosia, kuten säilöntä-, väri- tai makuaineita. Tuote on kehitetty ja valmistettu Suomessa.



Annostelu:

Aikuisille 1 kapseli vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.


Käyttötarkoitus:

Biotiini edistää ihon ja hiusten pysymistä normaaleina sekä edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja.


Huomioitavaa:

Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa eikä makeutus-aineita. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille. ravintolisä.


Ainesosaluettelo:

täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), kapseli (stabilointiaineet: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, gellaanikumi), D-biotiini.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.