TOLONEN SALTBALANS SUPER 100 TABL

11,54 €
153,87 € / KILOGRAM
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 2–10 arkipäivääToimitusaika on 2 - 5 arkipäivää, ellei tuote ole loppu tukkuliikkeestä.)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 100tabletti
Tuotenumero (Muu) 2149284

Markkinoija

Midsona Finland Oy

Tolonen Saltbalans Super on luonnollinen apu turvotukseen. Tuotteen sisältämä magnesium tasapainottaa elimistön elektrolyyttitasapainoa.



Annostelu:

Suositeltava vuorokausiannos: 1 tabletti 2 kertaa päivässä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.


Käyttötarkoitus:

Tolonen Saltbalans Superin sisältämä magnesium tasapainottaa kehon elektrolyyttitasapainoa poistaen siten ylimääräistä nestettä. Magnesium edistää hermoston ja lihasten normaalia toimintaa. Rautamyrtti virkistää jalkoja, edistää jalkojen verenkiertoa ja auttaa vähentämään niiden turvotusta. Rannikkomännyn kuoriuute sopii seisomatyötä tekeville ja lentomatkustajille. C-vitamiini vahvistaa verisuonia, sillä se edistää normaalia kollageenin muodostumista verisuonten normaalia toimintaa varten.
Saltbalans Super on erinomainen tukituote esimerkiksi pitkille matkoille tai helteisestä säästä johtuvaan turvotukseen.


Ainesosaluettelo:

Trikaliumsitraatti, sakeuttamisaine (mikrokiteinen selluloosa), magnesiumoksidi, rautamyrttiuute, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, rasvahapot, piidioksidi, talkki), rannikkomännyn kuoriuute, L-askorbiinihappo, happamuudensäätöaine (sitruunahappo).



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.