CLEAR BRAIN 60 TABL

32,75 €
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 2–10 arkipäivääToimitusaika on 2 - 5 arkipäivää, ellei tuote ole loppu tukkuliikkeestä.)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 60tabletti
Tuotenumero (Muu) 2109577

Markkinoija

New Nordic Oy

Aivojen suorituskykyyn ja muistin tueksi. Clear Brain™ tuotteen teho perustuu luonnollisiin kasvi- ja yrttiuutteisiin sekä vitamiineihin ja kinvennäiaineeseen. Jodi edistää normaalia kognitiivista toimintaa, kuten muistia ja keskittymiskykyä. Pantoteenihappo tukee aivojen normaalia suorituskykyä. B-vitamiinit vähentävät väsyneisyyden tunnetta (B2, B3, B6 ja B12) ja tukevat hermoston normaalia toimintaa (B1, B2, B3, B6, B12)



Annostelu:

2 tablettia vesilasillisen kanssa aterian yhteydessä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei alle 12-vuotiaille. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.


Käyttötarkoitus:

Clear Brain™ on tarkoitettu aivojen ja muistin sekä oppimiskyvyn ylläpitoon. Sopii erinomaisesti tukemaan opiskelua, tenttejä sekä erittäin vaativia asiantuntijatyötä.


Raskaus ja imetys:

Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille.


Huomioitavaa:

Sisältää saksanpähkinää


Ainesosaluettelo:

Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), granaattiomenauute (Punica granatum L.), vihreäteeuute (Camellia sinensis L.), rannikkomännynkuorituute (Pinus pinaster Aiton), stabilointiaineet (kalsiumfosfaatti, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), saksanpähkinäuute (Juglans regia L.), vitamiinit (nikotiiniamidi, kalsium-D-pantotenaatti, syanokobalamiini, pyridoksiinihydrokloridi, riboflaviini, tiamiinimononitraatti, foolihappo), , pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat), paakkuuntumisestoaine (piioksidi), mustapippuriuute (Piper nigrum L.), oreganoöljy (Origanum vulgare L.), kivennäisaine (kaliumjodidi).



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.