Evonia Hiusten tehoravinne 56 kaps

31,58 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 56kapseli
Tuotenumero (Muu) 9290168

Markkinoija

Hankintatukku Oy

Camelina-pellava-sarviapila-metioniini-sinkki-vitamiinikapseli Ravintolisä Hiusten hyvinvoinnille Kasvuvoimaa hiusjuurille Ravintoaineet hiuksille ja hiuspohjalle Sisältää 15 tarkkaan valittua tehoainetta antamaan elinvoimaa hiusjuurille ja hiuksille Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton



Annostelu:

1 kapseli päivässä. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ei suositella raskaana oleville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.


Käyttötarkoitus:

Evonia® Hiusten tehoravinne -ravintolisä on kehitetty yhteistyössä HiusAkatemian asiantuntijoiden kanssa.
Se sisältää vahvojen hiusten rakentumiseen tarvittavia ravintoaineita, joiden avulla hiussolut muodostuvat mahdollisimman laadukkaiksi ja säilyttävät elinvoimansa pitkään.
Sisältää hiusjuuren ja hiusten kasvulle tärkeät ravintoaineet oikeassa suhteessa.
Pitää yllä hiusjuuren verenkiertoa ja ravinnonsaantia, hiusten kasvuvoimaa ja hyvää rakennetta.
Kasvikunnassa omega-3 eli alfalinoleenihappoa esiintyy eniten pellavassa (Linum usitatissimum) ja Camelinassa eli kitupellavassa (Camelina sativa). Evonia® Hiusten tehoravinne sisältää näiden kasviöljyjen lisäksi sarviapilan (Trigonella foenum graecum L.) siemenöljyä. Näin Evonia® Hiusten tehoravinteessa omega-3 ja omega-6 rasvahapot ovat oikeassa suhteessa (2:1).
Tiamiini on tärkeä koentsyymi mm. hiilihydraatti-aineenvaihdunnassa. Hiilihydraatit sitovat proteiinin hiusainekseen.
Riboflaviini toimii aineosana kahdessa flaviinikoentsyymissä, joiden toiminta on elimistön hapenkäytölle ja energialle sekä mm. proteiinien ja rasvahappojen synteesille tärkeää.
Biotiini ja niasiini edistävät ihon pysymistä normaalina myös päänahassa.
Pantoteenihappo mm. edistää steroidihormonien synteesiä ja aineenvaihduntaa, millä on merkitystä hiustenlähdön torjunnassa.
B6– ja B12-vitamiini toimivat mm. hormonitoiminnan ja aineenvaihdunnan säätelyssä.
D-vitamiini osallistuu solujen jakaantumisprosessiin sekä kalsiumin ja fosforin hyödyntämiseen.
E-vitamiini toimii solujen hapettumista vastaan.
Sinkki edistää hiusten pysymistä normaaleina sekä rasvahappo- ja proteiiniaineenvaihduntaa.


Raskaus ja imetys:

Ei suositella raskaana oleville.


Ainesosaluettelo:

Camelinan siemenöljy, Liivate (nauta)*, Soijaöljy, Pellavansiemenöljy, Kosteudensäilyttäjä glyseroli*, Sarviapilan siemenöljy, L-metioniini, Sinkkiglukonaatti, Para-aminobentsoehappo, Nikotiiniamidi, D-alfatokoferoli, Soijalesitiini, Rautafumaraatti, Kalsiumpantotenaatti, Väri rautaoksidit*, Pyridoksiinihydrokloridi, Syanokobalamiini, Tiamiinihydrokloridi, Riboflaviini, Kolekalsiferoli, D-biotiini * kapselin kuori



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.