Sensodyne Sensitivity & Gum hammastahna 75 ml

6,68 €
89,07 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 75ml
Tuotenumero (Muu) 2209435

Markkinoija

Haleon Finland Oy

Sensodyne Sensitivity & Gum -hammastahna suojaa ikeniä ja ehkäisee hampaiden vihlontaa. Se muodostaa suojaavan kerroksen hampaiden vihloville alueille. Sensodyne Sensitivity & Gum myös torjuu ja poistaa plakkia jopa vaikeasti tavoitettavista alueista hampaiden väleistä ja ienrajasta. Minttu antaa rauhoittavan tunteen. Päivittäiseen käyttöön tarkoitettu fluorihammastahna.



Annostelu:

KÄYTÄ AINA OHJEEN MUKAAN. Harjaa hampaat kaksi, korkeintaan kolme kertaa päivässä. Vältä nielemistä ja sylje pois. Jos ilmenee ärsytystä, lopeta valmisteen käyttö. Jos havaitset suun tai kasvojen turvotusta, kerro mahdollisimman pian hammaslääkärille tai lääkärille. Sulje korkki käytön jälkeen suojataksesi sisältöä kosteudelta. Vihlovat hampaat ja/tai ienongelmat voivat olla merkki taustalla olevasta ongelmasta, joka vaatii välitöntä hoitoa. Jos oireet jatkuvat tai pahenevat, ota yhteys hammaslääkäriin. Ei lasten ulottuville. Alle 12-vuotiaille ainoastaan hammaslääkärin tai lääkärin ohjeen mukaan. Kotelon päädyt on liimattu. Älä käytä, jos ne ovat auki.


Ainesosaluettelo:

Glycerin, PEG-8, Hydrated Silica, Pentasodium Triphosphate, Aroma, Sodium Lauryl Sulfate, Titanium Dioxide, Carbomer, Stannous Fluoride, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Limonene. Sisältää: natriumfluoridia ja tinafluoridia (1450 ppm F-).



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.