WeJoint Plus makupasta 30 ml

30,05 €
1001,67 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30ml
Tuotenumero (Muu) 341698

Markkinoija

Pia Pharma Oy

WeJoint Plus makupasta on koirille ja kissoille kehitetty täydennysrehu nivelten aineenvaihdunnan ravitsemukselliseen tukemiseen nivelrikon yhteydessä.



Annostelu:

1 ml pastaa 10 painokiloa kohti päivässä.
Määritä oikea annos männän avulla. Pastan koostumuksen ja rakenteen vuoksi suositeltu päivittäinen annos on summittainen.


Käyttötarkoitus:

WeJoint Plus- makupastaa suositellaan erityisesti nivelrikon yhteydessä sekä lisäravinteeksi fyysisesti aktiivisille eläimille. Valmistetta on suositeltavaa käyttää myös nuorille ja kasvaville eläimille kasvukauden aikana. WeJoint Plus -tuotesarjan vaihtoehtoina ovat maistuvat makutabletit tai makupasta - pasta on helppo annostella erityisesti kissoille.
WeJoint Plus sisältää samassa valmisteessa useita nivelten aineenvaihdunnalle hyödyllisiä ainesosia. Erittäin kustannustehokas ja nirsoillekin maistuva täydennysrehuvalmiste yhdistää monipuolisesti useiden eri komponenttien vaikutuksen.


Huomioitavaa:

Makuaineet ovat hydrolysoituja, tuote soveltuu allergisille eläimille


Ainesosaluettelo:

Puhdistettu auringonkukkaöljy – 131,2 g; glukosamiinihydrokloridi (äyriäisistä) – 125,0 g; kondroitiinisulfaatti (naudasta) – 50,4 g; metyylisulfonyylimetaani (MSM) – 30,0 g; fruktoosi – 23,6 g; krilliöljy – 20,0 g; standardoitu kollageeni (kanasta) – 10,0 g (kokonaiskollageeni - 2,25 g // II-tyypin kollageeni - 0,36 g); natriumkloridi – 9,45 g. Lisäaineet (per l): Ravitsemukselliset lisäaineet: Hivenaineyhdisteet: Sinkkisulfaattimonohydraatti (3b605) 9,13 g (Zn – 3,32 g); mangaanisulfaattimonohydraatti (3b503) 3,10 g (Mn – 1,00 g). Sensoriset lisäaineet: Aromiaineet: Aromi (kanan maksa) 48,00 g; Kasvitieteellisesti määritellyt luonnontuotteet: Harpagophytum procumbens -uute, Harpagojuuri 0,80 g. Teknologiset lisäaineet: Sakeuttamisaineet: Guarkumi (E 412) 18,9 g. Säilöntäaineet: Sitruunahappo (E 330) 4,7 g; kaliumsorbaatti (E 202) 2,0 g. Emulgointiaineet: Lesitiinit (1c322i) 4,7 g. Ravintoaineet (teoreettinen analyysi): Raakaproteiini: 5,4%, Raakarasva: 16,7%, Raakakuitu: 4,1%, Tuhka: 2,2%, Kosteus: 70,5%.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.